ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ

>>>>>>
"Μένουμε Σπίτι" και διαβάζουμε βιβλία.
Κάντε τις δικές σας προτάσεις για ΒΙΒΛΙΑ (έντυπα ή ηλεκτρονικά), συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ.

ΚΠΕ Μουζακίου


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου, στα πλαίσια του νέου του ρόλου, την εστίασή του σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης / Αειφορίας και την ενασχόλησή του με τη Διά Βίου Μάθηση, ανέλαβε την πρωτοβουλία διοργάνωσης διημερίδας με κεντρικό θέμα τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου των δημόσιων βιβλιοθηκών στην τοπική κοινωνία.
Έτσι, σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας / ΔΟΠΑΚ διοργάνωσε διημερίδα με τίτλο:

«Βιβλιοθήκη & Κοινωνία: Αειφόρος Ανάπτυξη και ελευθερία πρόσβασης στη γνώση»

Παρασκευή 2 & Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Η διημερίδα είχε ως στόχο να φέρει στο προσκήνιο τις τοπικές δημόσιες βιβλιοθήκες και σε συζήτηση με τους χρήστες της, τα μέλη της κοινότητας και τους συλλογικούς φορείς του νομού, να αναδείξει τη συμβολή των Βιβλιοθηκών και των Υπηρεσιών Πληροφόρησης στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Συνόδου Κορυφής για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Γιοχάνεσμπουργκ, 26.08.-04.09.2002), η Βιβλιοθήκη και οι Υπηρεσίες Πληροφόρησης προωθούν τη βιώσιμη ανάπτυξη, διασφαλίζοντας την ελευθερία πρόσβασης στην πληροφορία, λειτουργούν ως πύλες γνώσης και πολιτισμού, υποστηρίζουν τη Διά Βίου Μάθηση και ενισχύουν την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου